Thomas Langerwerf
'Work hard,
play hard'

Thomas Langerwerf

Thomas Langerwerf is na zijn studies Bedrijfsrecht en Notarieel recht die hij in 1994 afrondt werkzaam als kandidaat-notaris en General Counsel.

In 2005 richt Langerwerf zijn eerste eigen succesvolle onderneming notariskantoor Anotaris in Utrecht op. Anotaris breidt in korte tijd uit en wordt snel winstgevend. Anotaris is in 2007 één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en bovendien het meest geziene notariskantoor op internet en social media. Hetzelfde geldt voor 010Notaris Rotterdam, dat Langerwerf na verkoop van Anotaris opricht en wederom succesvol verkoopt.

Tegenwoordig houdt Langerwerf zich bezig met het investeren in- en adviseren van andere bedrijven met zijn investeringsfonds VC invest en consultancy firm Langerwerf. Met zijn consultancy firm richt Langerwerf zich voornamelijk op MKB-bedrijven. Hij houdt zich bezig met zowel bedrijfsherstel als bedrijfsgroei. Bovendien heeft Langerwerf recentelijk nog enkele opleidingen gevolgd, waaronder aan het Institute for Management Development in Lausanne, Zwitserland en Stanford, USA.

Zie ook
http://www.mensenachterhetnieuws.nl/thomas-langerwerf/
http://www.thomaslangerwerf.nl

Bel mij
Call me